Grízgaluska leves
Grízgaluska leves Gyermekkoromban csak “felhő levesnek” hívtam, a galuskák formája és textúrája miatt. 🙂 Nyáron érdemes friss cukorborsóval készíteni! A még intenzívebb zöldség íz érdekében, a felhasznált alaplevet érdemes a…
Lehet, hogy már tudod, hogyan kellene enned, tisztában vagy az alap táplálkozási elvekkel, de mégis: elakadtál. A gyakorlati megvalósítás, bevásárlás és főzés logisztikája kimerít.
Az évek alatt az ügyfelekkel való munkáim során egy dolgot nagyon megtanultam: hiába szeretnénk jól táplálkozni, minden a konyhában áll vagy bukik. A receptek túlbonyolítása, és sokszor túlmisztifikált beszerzési források elveszik a kedvet, ami miatt az egész folyamat kudarcba is fulladhat.
Mi most neked olyan recepttárat alkottunk meg, amit bárhol, bármikor használni tudsz, és a legpraktikusabb fogásokat hoztuk el, ami mellett a finom ízekről sem kell lemondanod. A receptek univerzálisak, ami annyit jelent, hogy számtalan módon alakíthatóak, amit fel is fogunk tüntetni.
Recepttárunkban olyan ételeket találsz, amelyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem könnyedén beépíthetők a rohanós hétköznapokba is.
Havonta bővülő receptjeinkkel, gasztro-tippjeinkkel és beszerzési forrásainkkal támogatunk abban, hogy egészségtudatosan étkezz – bonyolult hozzávalók és órákig tartó konyhai munka nélkül. A receptek mellett praktikákat, helyettesítő ötleteket is hoztunk, én pedig gondoskodtam arról, hogy a receptek táplálkozási tippeket is tartalmazzanak.
A Recepttár tagoknak Discord csoportot is létrehoztunk, ahol a receptekkel kapcsolatban felmerülő kérdésedet közvetlenül nekünk teheted fel. Ráadásul az alcsatornákon konkrét termékjavaslatokat, gasztrohely-ajánlókat is hoztunk neked.
Legyél kezdő vagy haladó a konyhában, tej-, tojás- vagy gluténérzékeny, itt biztosan megtalálod a hozzád illő recepteket. Pénztárcabarát ételekre törekedtünk, de a kísérletezőknek izgalmas, kicsit egzotikusabb fogásokat is hoztunk.
Grízgaluska leves Gyermekkoromban csak “felhő levesnek” hívtam, a galuskák formája és textúrája miatt. 🙂 Nyáron érdemes friss cukorborsóval készíteni! A még intenzívebb zöldség íz érdekében, a felhasznált alaplevet érdemes a…
Barackos kukoricasaláta A mediterrán régióban bevett szokás gyümölcsöt sajtokkal párosítani, ám kis hazánkban még sokan idegenkednek az efféle kombinációktól. Bízzatok bennem: tökéletesen harmonikus ez a saláta, vérbeli nyári finomság! Remek…
Balzsamecetes csirke Talán az egyik legkönnyebb csirkés alaprecept, ami ráadásul kellemes édeskés-savanykás ízt is kölcsönöz a húsnak. Minden olyan mentő ötletnek kiváló, amikor nincs időd nagyobb fogásra… és kiválóan passzol…
Heti rendszerességgel - ez hetente minimum 3 újat jelent, havi szinten pedig 12-15 receptet.
Igen, a receptek 98%-a IR-barát alapokra épül, és a receptek végén ahol szükségessé vált, további vércukortámogató ötletek is segítik a vércukormenedzsmentet.
Brassói Alesszia vagyok, a gasztronómia szerelmese. Kisgyermekkorom óta élek az ételek bűvkörében: már Édesapám átadta nekem a kulinária iránti érdeklődést, jó szülőhöz híven minden szeretetét belefőzte az általa készített javakba.Korán megtanultam, hogy az étkezés nem csupán az ízekről vagy a bevitt tápanyagokról szól; összeköti az embereket, egy-egy tányér történeteket mesél, felidézve az emlékeket. Szerencsésnek tartom magam, […]