Lengyel káposzta csirkével
Lengyel káposzta csirkével Ez az étel pont az, amit egy hűvösebb napon szívesen kanalaz az ember: meleg, fűszeres, és valóságos rostbomba, amit a bél mikrobiom is szeretni fog! A kétféle…
Lehet, hogy már tudod, hogyan kellene enned, tisztában vagy az alap táplálkozási elvekkel, de mégis: elakadtál. A gyakorlati megvalósítás, bevásárlás és főzés logisztikája kimerít.
Az évek alatt az ügyfelekkel való munkáim során egy dolgot nagyon megtanultam: hiába szeretnénk jól táplálkozni, minden a konyhában áll vagy bukik. A receptek túlbonyolítása, és sokszor túlmisztifikált beszerzési források elveszik a kedvet, ami miatt az egész folyamat kudarcba is fulladhat.
Mi most neked olyan recepttárat alkottunk meg, amit bárhol, bármikor használni tudsz, és a legpraktikusabb fogásokat hoztuk el, ami mellett a finom ízekről sem kell lemondanod. A receptek univerzálisak, ami annyit jelent, hogy számtalan módon alakíthatóak, amit fel is fogunk tüntetni.
Recepttárunkban olyan ételeket találsz, amelyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem könnyedén beépíthetők a rohanós hétköznapokba is.
Havonta bővülő receptjeinkkel, gasztro-tippjeinkkel és beszerzési forrásainkkal támogatunk abban, hogy egészségtudatosan étkezz – bonyolult hozzávalók és órákig tartó konyhai munka nélkül. A receptek mellett praktikákat, helyettesítő ötleteket is hoztunk, én pedig gondoskodtam arról, hogy a receptek táplálkozási tippeket is tartalmazzanak.
A Recepttár tagoknak Discord csoportot is létrehoztunk, ahol a receptekkel kapcsolatban felmerülő kérdésedet közvetlenül nekünk teheted fel. Ráadásul az alcsatornákon konkrét termékjavaslatokat, heti akciófigyelő tartalmakat, gasztrohely-ajánlókat is hoztunk neked.
Legyél kezdő vagy haladó a konyhában, tej-, tojás- vagy gluténérzékeny, itt biztosan megtalálod a hozzád illő recepteket. Pénztárcabarát ételekre törekedtünk, de a kísérletezőknek izgalmas, kicsit egzotikusabb fogásokat is hoztunk.
Lengyel káposzta csirkével Ez az étel pont az, amit egy hűvösebb napon szívesen kanalaz az ember: meleg, fűszeres, és valóságos rostbomba, amit a bél mikrobiom is szeretni fog! A kétféle…
Sütőtök krém kolbászmorzsával Ez a sűrű leves/krém nagyon jó példázza, hogyan lehet megfelelő formában kolbászt beépíteni egy főétkezésbe, hogy az ne legyen tolakodó vagy túlságosan az étkezés központi eleme. Ráadásul…
Francia hagymaleves Ez az a leves, amitől az egész konyha megtelik illattal, és egyáltalán nem bonyolult. Pár alapanyag, semmi trükk, mégis pont olyan, mintha egy bisztróban ülnénk. A karamellizált hagyma…
Heti rendszerességgel - ez hetente minimum 3 újat jelent, havi szinten pedig 12-15 receptet.
Igen, a receptek 98%-a IR-barát alapokra épül, és a receptek végén ahol szükségessé vált, további vércukortámogató ötletek is segítik a vércukormenedzsmentet.
Rájöttem, hogy a Recepttár akkor tud igazán élni, ha több nézőpont, több ízlés és több stílus találkozik benne. Egyedül is tudtam volna folytatni, de nem akartam, hogy a saját ízvilágom határai beszűkítsék azt, amit nektek adhatok. Betti, Böbe és Barna érkezésével a receptek színesebbek, izgalmasabbak lettek – mégis mindben ott van az az egyszerű, valódi szemlélet, amit eddig is képviseltem. Ez már nem csak az én konyhám – ez a miénk.