Molnár Barnabás
Közel 30 éve dolgozom a sütőiparban, ahol végigjártam a teljes ranglétrát. Mára cukrászmesterként és szaktanácsadóként segítem kisebb pékségek, bisztrók, és üzemek munkáját. A termékkínálat, étlapok megtervezésén, összeállításán, elkészítésén át, egészen a termékfejlesztésig, támogatom a hozzám fordulók munkáját.
Hiszem, hogy a teljes értékű, változatos, ízgazdag, egészséges ételek mindenki számára élményt adnak, függetlenül attól, hogy milyen étrendet vagy diétát követ a mindennapokban.
Azért csatlakoztam a Recepttár csapatához, hogy hiteles képet adhassak arról a tagoknak, hogy az egyszerű, természetes alapanyagokkal mennyi színt tudunk becsempészni a konyhába akkor is, ha valakinek kevés az ideje. Szeretném, ha minél több ember tapasztalná meg, hogy nem kell lemondania a finomságokról, az élményekről vagy a közös étkezésekről, ha glutén- vagy tejmentesen étkezik.
Bízom benne, hogy minél többen elkészítitek majd a recepteket, és a konyha a sikereitek színtere lesz, nem pedig a megvonásoké.
