Barion Pixel
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var loginLink = document.querySelector('.elementor-icon-wrapper a'); // Az a gomb, amire kattintanak if (loginLink) { // Ellenőrzi, hogy a felhasználó be van-e jelentkezve if (document.body.classList.contains('logged-in')) { // Ha be van jelentkezve, irányítson a 'fiokom' oldalra loginLink.href = 'https://nutrianna.hu/fiokom/'; } else { // Ha nincs bejelentkezve, irányítson a 'bejelentkezes' oldalra loginLink.href = 'https://nutrianna.hu/bejelentkezes/'; } } });

Molnár Barna, a hagyományok tudatos újragondolója​

Molnár Barnabás

Közel 30 éve dolgozom a sütőiparban, ahol végigjártam a teljes ranglétrát. Mára cukrászmesterként és szaktanácsadóként segítem kisebb pékségek, bisztrók, és üzemek munkáját. A termékkínálat, étlapok megtervezésén, összeállításán, elkészítésén át, egészen a termékfejlesztésig, támogatom a hozzám fordulók munkáját.
Hiszem, hogy a teljes értékű, változatos, ízgazdag, egészséges ételek mindenki számára élményt adnak, függetlenül attól, hogy milyen étrendet vagy diétát követ a mindennapokban.

Azért csatlakoztam a Recepttár csapatához, hogy hiteles képet adhassak arról a tagoknak, hogy az egyszerű, természetes alapanyagokkal mennyi színt tudunk becsempészni a konyhába akkor is, ha valakinek kevés az ideje. Szeretném, ha minél több ember tapasztalná meg, hogy nem kell lemondania a finomságokról, az élményekről vagy a közös étkezésekről, ha glutén- vagy tejmentesen étkezik.

Bízom benne, hogy minél többen elkészítitek majd a recepteket, és a konyha a sikereitek színtere lesz, nem pedig a megvonásoké.