Vega pho leves by @strompfandi
Vega pho leves by @strompfandi Amikor Andi átküldte ezt a pho receptet, az első gondolatom az volt, milyen csodás példája annak, hogy egy jól összerakott zöldséges alaplé milyen mély, gazdag…
Lehet, hogy már tudod, hogyan kellene enned, tisztában vagy az alap táplálkozási elvekkel, de mégis: elakadtál. A gyakorlati megvalósítás, bevásárlás és főzés logisztikája kimerít.
Az évek alatt az ügyfelekkel való munkáim során egy dolgot nagyon megtanultam: hiába szeretnénk jól táplálkozni, minden a konyhában áll vagy bukik. A receptek túlbonyolítása, és sokszor túlmisztifikált beszerzési források elveszik a kedvet, ami miatt az egész folyamat kudarcba is fulladhat.
Mi most neked olyan recepttárat alkottunk meg, amit bárhol, bármikor használni tudsz, és a legpraktikusabb fogásokat hoztuk el, ami mellett a finom ízekről sem kell lemondanod. A receptek univerzálisak, ami annyit jelent, hogy számtalan módon alakíthatóak, amit fel is fogunk tüntetni.
Recepttárunkban olyan ételeket találsz, amelyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem könnyedén beépíthetők a rohanós hétköznapokba is.
Havonta bővülő receptjeinkkel, gasztro-tippjeinkkel és beszerzési forrásainkkal támogatunk abban, hogy egészségtudatosan étkezz – bonyolult hozzávalók és órákig tartó konyhai munka nélkül. A receptek mellett praktikákat, helyettesítő ötleteket is hoztunk, én pedig gondoskodtam arról, hogy a receptek táplálkozási tippeket is tartalmazzanak.
A Recepttár tagoknak Discord csoportot is létrehoztunk, ahol a receptekkel kapcsolatban felmerülő kérdésedet közvetlenül nekünk teheted fel. Ráadásul az alcsatornákon konkrét termékjavaslatokat, heti akciófigyelő tartalmakat, gasztrohely-ajánlókat is hoztunk neked.
Legyél kezdő vagy haladó a konyhában, tej-, tojás- vagy gluténérzékeny, itt biztosan megtalálod a hozzád illő recepteket. Pénztárcabarát ételekre törekedtünk, de a kísérletezőknek izgalmas, kicsit egzotikusabb fogásokat is hoztunk.
Vega pho leves by @strompfandi Amikor Andi átküldte ezt a pho receptet, az első gondolatom az volt, milyen csodás példája annak, hogy egy jól összerakott zöldséges alaplé milyen mély, gazdag…
Kurkumás csicseri omlett Strompf Andi receptje igazi kincs mindazoknak, akik nem ehetnek tojásfehérjét – akár allergiából vagy érzékenységből –, de mégis szeretnének egy omlett-szerű, laktató, sós reggelit vagy gyors…
‘Összekeverős’ gyümölcskenyér Nóri ismét előállt egy olyan sütivel, amit nem lehet nem szeretni: mindent csak összekeverünk, beleöntjük a formába, és már mehet is a sütőbe. Gazdag, fűszeres, puha, tele diófélékkel…
Heti rendszerességgel - ez hetente minimum 3 újat jelent, havi szinten pedig 12-15 receptet.
Igen, a receptek 98%-a IR-barát alapokra épül, és a receptek végén ahol szükségessé vált, további vércukortámogató ötletek is segítik a vércukormenedzsmentet.
Rájöttem, hogy a Recepttár akkor tud igazán élni, ha több nézőpont, több ízlés és több stílus találkozik benne. Egyedül is tudtam volna folytatni, de nem akartam, hogy a saját ízvilágom határai beszűkítsék azt, amit nektek adhatok. Betti, Böbe és Barna érkezésével a receptek színesebbek, izgalmasabbak lettek – mégis mindben ott van az az egyszerű, valódi szemlélet, amit eddig is képviseltem. Ez már nem csak az én konyhám – ez a miénk.